MAANDMENU



Onze menu's serveren we vanaf 2 personen.

MAANDMENU   
Menu € 66
Aangepaste wijnen € 28 (zonder dessertwijn)

Noordzeekrab / kreeft / meloen / sesamkletskop / vadouvan
-
Sint Jacobsvrucht / knolselder / duindoornbes / beurre blanc / hazelnoot
-
Vlaswijting / aardpeer / duxelles / jus van eekhoorntjesbrood / crème van zwarte look
-
Chocolade / koffie / mandarijn
Anselmann Gewrüztraminer Spätlese   Glas € 6
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 6)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Witte porto Andresen 10 Y   Glas € 8,50
Vendanges d'Octobre Viogier 2018 
€ 6,50
Fattoria 
Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna  Glas € 8,75


SCHAAL- & SCHELPDIERENMENU   
Menu € 79
Aangepaste wijnen € 28 (zonder dessertwijn)

Gelieve voor dit menu te reserveren om teleurstellingen te voorkomen


3 Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters natuur

of
Gerookte paling / pastinaak / karnemelk / bieslook / limoen
-

Pladijs / mossel / wortel / saffraan  
-
Canadese kreeft / gegrild / citrusboter / fregola sarda
-
Bordaloue / crème suisse / kiwibes / limoen / meringue
Anselmann Gewrüztraminer Spätlese   Glas € 6
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 6)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Witte porto Andresen 10 Y   Glas 8,50
Vendanges d'Octobre Viogier 2018  € 6,50
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna  Glas € 8,75

 

PLATEAU FRUITS DE MER  € 69
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen & kreukeltjes
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen 

 

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.