MAANDMENU
Sint Jacobsvrucht / gerookte paling / pompoen / citrus beure blanc / hazelnoot
-
Zeebarbeel / groene asperge / tomaat / zwarte olijf
-
Zeewolf / wonton van gamba / courgette / garnalenjus
-
Perzik / zwarte bes / rijst crème / vanille
Domaine Guillaman Frison D’autumn glas € 6,50
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 7)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Witte porto Andresen 10 Y € 10
Chateau les Arroucats 2017 Glas € 7
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna € 8,75
Menu € 71
Aangepaste wijnen € 32 (zonder dessertwijn)
SCHAAL- & SCHELPDIERENMENU
Gelieve voor dit menu te reserveren om teleurstellingen te voorkomen
3 wilde Zeeuwse oesters natuur
of
Noordzeekrab / langoustine / dille / venkel / karnemelk / bergamot
-
Zeeuwse mosseltjes / tomaat / basilicum / tijm / parmezaan
-
Canadese kreeft / gegrild / kreeftensaus / saffraan rijst
-
Framboos / braambes / witte chocolade / yoghurt / vlierbloesem
Domaine Guillaman Frison D’autumn Glas € 6,50
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 7)
Witte porto Andresen 10 Y € 10
Chateau les Arroucats 2017 Glas € 7
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna € 8,75
Menu € 85
Aangepaste wijnen € 32 (zonder dessertwijn)
PLATEAU FRUITS DE MER € 71
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen
Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen.
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.