JUBILEUM MENU



t/m 1 april

Kreeft / Noordzeekrab / meloen / vadouvan / sesam kletskop
-
Skrei / gerookte paling / mosterd / knolselder / mierikswortel
-
Wilde zeebaars / tartaar van Sint Jacobsvrucht / Turnhoutse kaviaar / champagnesaus / zuring
-
Bloedsinaasappel / amandel / luchtige cheesecake / meringue
Liqueur d'orange au cognac € 9
Anselmann Spätlese Gewürztraminer € 7,25

of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 7)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Witte porto Andresen 10 Y    € 10
Vendanges d'Octobre Viognier 2022   € 7
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna   € 8,75

Menu € 76
Aangepaste wijnen € 33 (zonder dessertwijn)

 

PLATEAU FRUITS DE MER  € 73
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen 
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen 

 

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.