VOORGERECHTEN

Gelieve vanaf 4 personen uw keuze te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang. 
Op zaterdagavond serveren wij minimaal een voor- en hoofdgerecht, slechts een hoofdgerecht is helaas niet mogelijk.

KOUD EN WARM
Canneloni van tonijn / grijze garnaal / tomaat / ricotta / espuma van tuinkruiden  € 29
Geroosterde Sint Jacobsvrucht / kreeft / wortel / groene asperge  € 34
Noordzeekrab / artisjok / duindoornbes  € 29

Black tiger gamba / jus van schaaldieren / venkel / dille  € 26

Carpaccio van Belgisch blauw / Parmezaan / pijnboompitjes / gemarineerde tomaat / pesto  € 27

OESTERS 
1/2 dozijn wilde Zeeuwse oesters natuur  € 26,50
1/2 dozijn wilde Zeeuwse oesters gegrild met beurre blanc en tuinkruiden  € 30,50  
1/2 dozijn wilde Zeeuwse oesters gegrild met look en kaas  € 30,50 
1/2 dozijn wilde Zeeuwse oesters / champagne mousseline  € 30,50 
1/2 dozijn wilde Zeeuwse oesters / champagne mousseline / 10 gram Turnhoutse
kaviaar  € 47,50

SOEPEN
Onze welbekende Zeeuwse vissoep / Noordzeevis / grijze garnaal / kreeft / verse rouille / Parmezaan  € 20
Rijk gevulde kreeftensoep / cognac / room  € 25

 

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.