site by Nadruk
 
ONZE CREATIES BIJ U THUIS

De afhaalgerechten worden, indien nodig, begeleid met de nodige uitleg betreffende opwarming en presentatie.
Zo is het voor u eenvoudig om tot een perfect resultaat te komen. Wij werken enkel met dagverse produkten van de beste kwaliteit.
We bereiden ook alles op de dag zelf. Verser kan dus niet, proef het verschil!
En heeft u andere wensen...laat het ons weten!

OPGELET:
Borg voor schalen en/of serviesgoed
25. Borg is uitsluitend CASH te betalen.
Afhalen van gerechten kan op elke feestdag, zoals ook het gehele jaar door.
Gelieve de afhaalgerechten min. 1 dag op voorhand te bestellen.


AMUSES
Gerookte amandelen 250 gram € 6,50
Kreukeltjes 250 gram  5,50
Ongepelde grijze garnalen (jumbo) 500 gr. 13
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan, pijnboompitjes en pesto, geserveerd op klein bordje  3,50
Franse zomeroester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen  2,85 p/st.
Gegrilde Franse zomeroester met kaas en lookboter of beurre-blanc en fijne groentes  3,35 p/st. 

VOORGERECHTEN
Canadese kreeft, Noordzeekrab en Noordzeegarnalen met schaaldierenmayonaise, geserveerd in whiskyglas  19
Noordzeekrab, gerookte paling, citrus crème € 16
Gerookte Schotse zalm, Noordzee garnalen en gerookte Oosterschelde paling € 16
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan, pijnboompitjes 15

SOEPEN per persoon (1/4 L)
Rijk gevulde kreeftensoep  7,50
Zeeuwse vissoep met garnituur van garnalen en stukjes vis 5,75
Tomatensoep 3

CANADESE KREEFT
in diverse gewichten € 7  per 100 gram
Bellevue met slaatje, eigengemaakte mayonaise en cocktailsaus
Gegrild met look
Gegrild met limoenboter

HOOFDGERECHTEN
Tarbot, grijze garnaal, jus van langoustine € 29
Assortiment vissoorten en zeevruchten met schaaldierensaus  24
Wilde zeebaars, kreeft, beurre blanc, kreeften olie  € 28,50
(Alle hoofgerechten worden geserveerd met warme groenten & puree of eigengemaakte kroketjes)

FRUITS DE MER (vanaf 4 personen, 2 dagen op voorhand bestellen.)
Zeeuwse platte oester en gegrilde wilde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabscharen
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen, kreukeltjes en wulken met bijbehorende sauzen
45 p.p.


KOUD BUFFET VLEES OF VIS 33 p.p.
Aangevuld met halve Canadese kreeft + 17

Wij verzorgen uw buffetten graag vanaf 6 personen per soort buffet. (Tijdens de Eindejaars feestdagen vanaf 2 personen)
Tijdens de feestdagen is dit voor een kleiner aantal personen ook mogelijk.

Vis
Aardappel-vissalade met o.a. Noordzeegarnalen, kabeljauw en tonijn
Diverse soorten gerookte vis, o.a. paling, makreel, forel, zalm
Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes
Gemarineerde Schotse zalm met tuinkruiden en zeezout
Gepocheerde zalmmootjes
Sashimi van zeebaars
Gevuld ei met crème van ansjovis
Rauwkostsalade
Sauzen
Vlees
Aardappel-vleessalade
Verschillende soorten vleeswaren, o.a. rollade, kalkoenfilet en gerookte ganzenborst
Meloen omwikkeld met Ardenner ham
Terrine van foie gras
Paté
Carpaccio van ossenhaas met Italiaanse Peccorino en pesto
Gevulde ei
Rauwkostsalade
Eigen gemaakte sauzen

GEMEENTEPLEIN 6 - 2340 BEERSE I ZEEUWSE.BRON@TELENET.BE I RESERVATIES VIA 014 61 30 08 I  facebook  volg ons op facebook