HOOFDGERECHTEN

VISGERECHTEN
Vlaswijting / aardpeer / duxelles / jus van eekhoorntjesbrood / crème van zwarte look  € 29
Tarbot / Zeeuwse oester / tomaat / crème van broccoli / kreeftenjus / Turnhoutse kaviaar  € 45
Tongschar / savooie kool / jus van citrus & citroentijm  € 33
Pladijs / mossel / wortel / saffraan  € 31
2 kleine zeetongen / in bruisende boter gebakken / tartaarsaus  € 39

CANADESE KREEFT € 10,50 per 100 gram 
BEREIDINGEN:
• Bellevue 
• gegrild, limoenboter
• gegrild, lookboter
• gegrild, kreeften-whiskysaus
• Thermidor (kaas en kreeftensaus)

VLEESGERECHTEN
Hertenkalf / aardpeer / witlof / wildjus / sesamkroketjes € 43
Ossenhaas / pepersaus / verse frieten  € 40

VIS NOCH VLEES
Fregola sarda / seizoensgroenten / parmezaan  € 25


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.