Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Tarbot / kreeft / zilte groenten / beurre blanc / kreeftenolie  € 59
Wilde zeebaars / tartaar van Sint Jacobsvrucht / zeekraal / champagnesaus  € 49
Twee kleine zeetongen / in bruisende boter gebakken / tartaarsaus  € 45

CANADESE KREEFT € 11,75 per 100 gram 
BEREIDINGEN:
• Bellevue 
• gegrild, limoenboter
• gegrild, lookboter
• gegrild, kreeften-whiskysaus
• Thermidor (kaas en kreeftensaus)

VLEESGERECHTEN
Kalfszwezerik / krokant gebakken / asperge / salie / krielaardappeltje  € 49
Ossenhaas / pepersaus / verse frieten  € 43

Op vrijdagavond 30 &  zaterdagavond 31 serveren we uitsluitend één van onze menu’s (vanaf 2 personen)
Gelieve vanaf 4 personen uw keuze te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang. 
Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu’s.

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.