Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Zeewolf / groene asperge / Noordzeekrab / jus van strandkrab € 43
Schelvis / kreeft / pompoen / citrus  € 43
Tarbot / tartaar van Sint Jacobsvrucht / Turnhoutse kaviaar / champagnesaus  € 56
Twee kleine zeetongen / in bruisende boter gebakken / tartaarsaus  € 43

CANADESE KREEFT € 12,75 per 100 gram 
BEREIDINGEN:
• Bellevue 
• gegrild, limoenboter
• gegrild, lookboter
• gegrild, kreeften-whiskysaus
• Thermidor (kaas en kreeftensaus)

VLEESGERECHTEN
Kalfszwezerik / krokant gebakken / duxelles / pastinaak / salie / sesamkroketje  € 49
Ossenhaas / pepersaus / verse frieten  € 43

VIS NOCH VLEES
Fregola sarda / seizoensgroenten / parmezaan  € 29

Op vrijdagavond, zaterdagavond, zondag & maandagavond serveren wij  minimaal een voor- en hoofdgerecht, slechts een hoofdgerecht is helaas niet mogelijk.
Gelieve vanaf 4 personen uw keuze te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang. 
Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu’s.

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.