Warden en Magrit verwelkomen u graag in hun restaurant De Zeeuwse Bron, reeds 25 jaar een begrip in de Kempen. Zij laten u genieten van verse vis-, schaal- en schelpdieren. Onze gerechten worden met zorg bereid waarbij we natuurlijk gretig gebruik maken van de Zeeuwse produkten zoals Oosterschelde kreeft, krab, paling, oesters, mosselen, zeekraal, lamsoren en Noordzeevis.

De vader van Magrit, een voormalig oesterkweker uit Yerseke, zorgt voor de verse aanvoer van deze vis vanuit Zeeland. Deze is bij voorkeur afkomstig van de kleine bootjes uit Colijnsplaat, want deze zijn maar één dag op zee. Als deze vangst op de vismijn komt is ze dan ook supervers. En dat is onze grootste troef in de keuken. Voeg daarbij de verschillende leveranciers met elk zijn eigen specialiteit en het warme en spontane ontvangst van gastvrouw Magrit.

Redenen genoeg dus om u eens culinair te laten verwennen in De Zeeuwse Bron.