Vrijdagavond 30 en zaterdagavond 31 mei serveren we uitsluitend één van onze menu’s  (één menu per tafel)


MENU 30 & 31 mei

Noordzeekrab / kreeft / meloen / sesamkletskop / vadouvan

Langoustine / asperge / wortel / lamsoor / jus van langoustine

Wilde zeebaars / tartaar van Sint Jacobsvrucht / zeekraal / champagnesaus

Aardbei / framboos / limoen / basilicum
Paolo Berta Giardino Moscato d’Asti  € 8,50  
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 8)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Witte porto Andresen 10 Y    € 10
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2019 Emilia Romagna € 9,50 

Menu € 79
Aangepaste wijnen € 35 (zonder dessertwijn)


PLATEAU FRUITS DE MER 
vanaf 2 personen € 79
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba’s
Ongepelde grijze garnalen
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen 


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.

Menu