Hoofdgerechten

VISGERECHTEN
Tongschar / kreeft / grijze garnaal / enoki / beurre blanc / lavas  € 42
Lotte / Zeeuwse mosselen / venkel / chorizo  € 35
Wilde zeebaars / Sint Jacobsvrucht cru / verjus / bonenkruid  € 45
Twee kleine zeetongen / in bruisende boter gebakken / tartaarsaus  € 41

CANADESE KREEFT € 11 per 100 gram 
BEREIDINGEN:
• Bellevue 
• gegrild, limoenboter
• gegrild, lookboter
• gegrild, kreeften-whiskysaus
• Thermidor (kaas en kreeftensaus)

VLEESGERECHTEN
Kalfszwezerik / wortel / pompoen / kalfsjus / sesamkroketje  € 47
Ossenhaas / pepersaus / verse frieten  € 40

VIS NOCH VLEES
Fregola sarda / seizoensgroenten / parmezaan  € 28


Gelieve vanaf 4 personen uw keuze te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per gang. 
Vanaf 8 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu’s.
Op zaterdagavond serveren wij minimaal een voor- en hoofdgerecht, slechts een hoofdgerecht is helaas niet mogelijk.

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.

Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.