We serveren onze menu’s en plateau Fruits de Mer vanaf 2 personen.
Vanaf 7 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu’s.


MENU vanaf 2 mei

Wilde zeebaars / venkel / tartaar & crumble van tomaat / komkommerschuim

Pieterman / kreeft / zilte groente / beurre blanc / kreeftenolie

Kabeljauw / asperge / erwt / daslook

Aardbei / framboos / limoen / basilicum
Paolo Berta Giardino Moscato d’Asti  € 8,50  
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 8)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Ratafia Gruet   € 9,50
Witte porto Andresen 10 Y    € 10
VignaMadre Nobu 1830 ‘Montepulciano’ d’Abruzzo Riserva DOC 2018  € 8,50 

Menu € 79
Aangepaste wijnen € 35 (zonder dessertwijn)


PLATEAU FRUITS DE MER 
vanaf 2 personen € 79
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba’s
Ongepelde grijze garnalen
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen 


Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.

Menu