We serveren onze menu’s en plateau Fruits de Mer vanaf 2 personen.
Vanaf 8 personen serveren wij uitsluitend één van onze menu’s.

MENU t/m 21 december

Zeeuwse hamachi / tomaat / piment d’espelette / avocado

Sint Jacobsvrucht / pancetta / bloemkool / citrus beurre blanc / hazelnoot

Vlaswijting / duxelles / pastinaak / jus van eekhoorntjesbrood

Mascarpone / koffie / amaretto / meringue
of
Selectie van 4 kazen / chutney / rozijnen-notenbrood (+ € 8)
De kazen worden verzorgd door Grootleverancier De Backer
Ratafia Gruet   € 9,50
Witte porto Andresen 10 Y    € 10
Vendanges d’Octobre Viognier 2022   € 7,50
Fattoria Zerbina Torre di Ceparano Riserva 2016 Emilia Romagna   € 9

Menu € 75
Aangepaste wijnen € 34 (zonder dessertwijn)

PLATEAU FRUITS DE MER vanaf 2 personen € 74
dagelijks tijdens lunch & diner, uitsluitend op reservatie min. 2 dagen op voorhand.
Zeeuwse wilde Oosterschelde oester natuur
Gegrilde Zeeuwse wilde Oosterschelde oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabbenpoten
Langoustines & gamba’s
Ongepelde grijze garnalen
Kokkels met beurre blanc en tuinkruiden
Gewokte scheermessen met lenteui
Bijbehorende sauzen 

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meldt het ons.
Wij geven informatie over allergenen. 
De gerechten kunnen producten bevatten die niet vermeld zijn op de menukaart.
De samenstelling van de gerechten kunnen wijzigen.
Kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
In onze keuken wordt gewerkt met: noten, lactose, schaal- & schelpdieren, gluten, ei, vis, pinda, soja, selderij, mosterd en sesam.

Menu