site by Nadruk
 
ONZE CREATIES BIJ U THUIS

De afhaalgerechten worden, indien nodig, begeleid met de nodige uitleg betreffende opwarming en presentatie.
Zo is het voor u eenvoudig om tot een perfect resultaat te komen. Wij werken enkel met dagverse produkten van de beste kwaliteit.
We bereiden ook alles op de dag zelf. Verser kan dus niet, proef het verschil!
En heeft u andere wensen...laat het ons weten!

OPGELET:
Borg voor schalen en/of serviesgoed
25. Borg is uitsluitend CASH te betalen.
Afhalen van gerechten kan op elke feestdag, zoals ook het gehele jaar door.
Gelieve de afhaalgerechten enkele uren op voorhand te bestellen, voor de Feestdagen graag min 3 dagen op voorhand.


AMUSES
Kreukeltjes 250 gr. 5
Ongepelde grijze garnalen (jumbo) 500 gr. 21
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan, pijnboompitjes en pesto, geserveerd op klein bordje  3,50
Franse zomeroester, opengemaakt en geserveerd op zeewier met citroen  2,40 p/st.
Gegrilde Franse zomeroester met kaas en lookboter of beurre-blanc en fijne groentes  2,80 p/st. 

VOORGERECHTEN
Canadese kreeft, Noordzeekrab en Noordzeegarnalen met kreeftenmayonaise, geserveerd in whiskyglas  18
Loempia gevuld met kreeft, scampi, garnalen en Oosterse groentenvulling geserveerd
met pikante en gembersaus 6 p/st. (vanaf 4 st.)
Carpaccio van ossenhaas met Parmezaan, pijnboompitjes en pesto 14,50
Gerookte Schotse zalm, Noordzee garnalen en gerookte Oosterschelde paling 17

SOEPEN per persoon (1/4 L)
Rijk gevulde kreeftensoep  7,50
Zeeuwse vissoep met garnituur van garnalen en stukjes vis 5,75

ZEEUWSE KREEFT i
n diverse gewichten  9 per 100 gram
Bellevue met slaatje, verse mayonaise en cocktailsaus
Gegrild met look
Gegrild met limoenboter

Doodat de vraag naar grote kreeften minder is, kunnen we u deze aanbieden tegen een
aantrekkelijke prijs:
Halve grote Zeeuwse kreeft van +/- 1200 gram (weegt +/- 600 gram) 49
Halve grote Zeeuwse kreeft van +/- 1400 gram (weegt +/- 700 gram) 57
Halve grote Zeeuwse kreeft van +/- 1600 gram (weegt +/- 800 gram) 65

HOOFDGERECHTEN
Assortiment vissoorten en zeevruchten in vissaus € 23
Kabeljauw met jus van strandkrabben 24
Zeewolf met kreeft & jus van kreeft, wortel en gember 26,50
Gestoomde tongschar op Normanandische wijze 24
(Alle hoofgerechten worden geserveerd met warme groenten & puree of eigengemaakte kroketjes)

FRUITS DE MER (vanaf 4 personen, 2 dagen op voorhand bestellen.)
Zeeuwse platte oester en gegrilde wilde oesters (of zomeroester buiten het seizoen)
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabscharen
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen, kreukeltjes en wulken met bijbehorende sauzen
43 p.p.


KOUD BUFFET VLEES OF VIS 32 p.p.
Aangevuld met halve Canadese kreeft + 20

Wij verzorgen uw buffetten graag vanaf 6 personen per soort buffet. (Tijdens de Eindejaars feestdagen vanaf 2 personen)
Tijdens de feestdagen is dit voor een kleiner aantal personen ook mogelijk.

Vis
Aardappel-vissalade met o.a. Noordzeegarnalen, kabeljauw en tonijn
Diverse soorten gerookte vis, o.a. paling, makreel, forel, zalm, gerookte sprotjes
Tomaat gevuld met grijze garnaaltjes
Gemarineerde Schotse zalm met tuinkruiden en zeezout
Gepocheerde zalmmootjes
Grote gamba met zeezout
Terrine van vissoorten en schaaldieren
Gevuld ei met crème van ansjovis
Diverse rauwkostsalades, zoals knolseldersalade en preisalade
Sauzen
Vlees
Aardappel-vleessalade
Verschillende soorten vleeswaren, o.a. rollade, kalkoenfilet en gerookte ganzenborst
Meloen omwikkeld met Ardenner ham
Terrine van foie gras
Wildpaté
Carpaccio van ossenhaas met Italiaanse Peccorino en pesto
Kippenboutjes
Gevulde ei
Diverse rauwkostsalades zoals knolseldersalade, wortelsalade
Eigen gemaakte sauzen

 

GEMEENTEPLEIN 6 - 2340 BEERSE I ZEEUWSE.BRON@TELENET.BE I RESERVATIES VIA 014 61 30 08 I  facebook  volg ons op facebook